&noscript=1 />

Markiser

Med markiser får du effekten av utvendig solskjerming, samtidig som du har fullt utsyn til uteområdet. I tillegg gir terrassemarkiser svalende skygge når du f.eks. skal nyte utemåltider, samt at de luner på kjølige sommmerkvelder.

Markiser er effektiv solskjerming

Det er lett å gå seg vill i jungelen av markiser. Det enkleste og beste for deg er bare å sende inn skjemaet. Du vil da få en gratis befaring med gode råd og et uforpliktende tilbud på “din” løsning.

Les hvordan du enkelt vedlikeholder markisen.

Markiser av høy kvalitet

Våre markiser leveres nå med Dyneema®-bånd i leddet, et høykvalitetsbånd av kevlar. Dette er en videreutvikling og forbedring fra wire, som ble brukt tidligere.

Markisene produseres på vår egen fabrikk i Molde, og er dermed tilpasset norske forhold. Kraftige og av høy kvalitet. Vi har ulike markiser for ulike behov, og leverer skreddersydde løsninger tilpasset ditt hjem.

Se vårt store utvalg i markiseduker, og velg den som passer best til din fasade. Vi har over 160 ulike duker! For våre duker med selvrensede effekt, kan du se eksempler på hvordan de kan se ut i fargevelgeren vår.