&noscript=1 />

Om Oss

Kjells markiser er Norges største landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av innsyns- og solskjermingsprodukter til både innvendig og utvendig bruk.

Vi har siden 1978 spesialisert oss på dekorative løsninger for markiser, persienner, screens, lamellgardiner og en rekke andre interiør- og eksteriørprodukter som gir deg mindre varmeinnslipp, skjerming av sjenerende sollys, redusert møbelfalming og behagelige dager og kvelder på terrassen. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over 90% av vår omsetning.

Gratis befaring i hele Norge

Vi har egne salgsavdelinger og forhandlere i hele Norge. Våre erfarne salgskonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål og gir et konkurransedyktig tilbud på tilpasset produkt inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende, og kan bestilles via vårt kontaktskjema.

Verdensledende innen solskjerming

Kjells markiser, som inngår i HD Solskjerming AS, har siden 1998 vært eid av Hunter Douglas Europe B.V. Hunter Douglas har hovedkontor i Rotterdam og er et nederlandsk/amerikansk konsern med 169 selskaper i over 100 land. Konsernet har 16.000 ansatte og omsatte for 2.552 milliarder dollar i 2015. I Norge var omsetningen på 371 millioner kr samme år. Kjells markiser leverer først og fremst til privatmarkedet, men også til kontorer, butikker og restauranter over hele landet. HD Solskjerming omsatte i 2021 for ca. 1,1 milliard kroner.

Jobb hos Kjells markiser

Hos Kjells markiser har vi stabile medarbeidere som trives. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø, god personalpolitikk og gode opplæringsprogram. Dette gjør Kjells markiser til et godt sted å jobbe.

Organisasjonsnummer: NO 971 654 570

Len deg tilbake - vi gjør alt

– Gratis befaring og oppmåling
– Uforpliktende tilbud
– Få produktene ferdig montert