&noscript=1 />

Screens & Zip Screens

Zip screens

Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).

Les mer

Zip screens mini

Zip screens mini ZS80P passer ypperlig for små vinduer. Screenen er godt egnet for vippevinduer og terrassedører eller små vinduer.

Les mer
Kjells Screens

Screens

Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.

Les mer
Screenduk skjermer solen

Screenduk

Helioscreen Sergé er høyst sannsynlig markedets beste screenduk med sitt unike glassfibervev og innsmeltet PVC for økt levetid.

Les mer

Screens tåler svært mye vind. Med screens kan du beholde utsyn og dagslys selv om de skjermer effektivt for sol og innsyn. De mikroskopiske hullene gjør at du fra stua kan se ut, samtidig som folk ute, på avstand får redusert innsyn. Som annen utvendig solskjerming reduseres varmeinnslippet fra sola med inntil 90 prosent.

Det er lett å gå seg vill med alle valgene for screens. Det enkleste og beste for deg er bare å sende inn skjemaet. Du vil da få en gratis befaring med gode råd og et uforpliktende tilbud på “din” løsning.

En utvendig rullegardin

Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.

Plasseffektiv solskjerming

Beskyttelseskassetten festes i braketter som gir fleksibel montering. Med liten ”pakkhøyde” på kassetten kan screens fint monteres under vannbrett på de fleste vinduer, noe som gjør løsningen til et plasseffektiv alternativ. Utvendige rullegardiner har solide profiler som er stive og rette, samt duk som er svært lett å holde ren. Den vaskes fint med svamp og hageslange, og vil ikke samle like mye støv som en persienne.

Andre bruksområder og fordeler

Screens kan også brukes på balkongfronter og som levegg.

Helioscreen Sergé screenduk er høyst sannsynligvis markedets beste duk, hvorfor kan du lese her.

Ønsker du å styre de utvendige rullegardinene med motor? Ikke noe problem, les hvordan her!